Inchiriere sala/salile de dans

Mai jos poti vedea cateva fotografii din studioul si salile de dans (sunt 2 sali noi) la Scoala de Dans DAnceTime, locatia din Stefan cel Mare/ Pta Romana / Dorobanti, mai exact pe str Ion Bogdan, nr 15.

Cladirea este noua, din 2014, conditiile sunt de lux, dotarile excelente.

Studioul poate fi inchiriat in totalitate (2 clase de repetitii, receptie etc) sau doar una dintre sali pentru diverse evenimente sau cursuri de actorie, mindfulness, yoga, pilates, repetitii dans si filmari pentru televiziuni/filme etc.

Fiecare sala de dans are aproximativ 50 mp, suficienta pentru un grup de 10-15-20 persoane. Programul de inchiriere poate fi discutat la fata locului sau telefonic. Informativ- este posibila inchirirea de luni pana duminica, in anumite intervale orare.

Receptie – Scoala de Dans DAnce Time – Sala din Stefan cel Mare/ Pta Romana / Dorobanti.

img_20180321_205540

 

Din timpul lectiilor particulare de dans: Info utile despre cursurile particulare aici: www.scoala-de-dans.ro/lectii-particulare-de-dans


IMG_4475

Foto prezentare cursuri de dans grup adulti – lectiile de salsa & latino ballroom
img_20180606_195832

de la cursuri de dans pentru copii – dansuri de grup pentru copii si parinti in paralel in sala nr. 2 din aceiasi locatie.

IMG_4676

 

Vestiar!
IMG_4437
CALCAT PE PICIOR

cursuri de dans pentru copii(4-6 si 7-13 ani) si parintii lor, in paralel ! Click sa citesti detalii, orar si sa vezi cum te inscrii;

– lectii particulare cu program flexibil (esti doar tu si instructorul in sala de dans)- click;

lectii de dans pentru nunta ta-lectii private personalizate cu instructori specializati si peste 30 stiluri de dans! Click!

lectii de dans de grup, cursuri pentru adulti amatori de dans, cursuri de grup bune si pentru nunta ta! Click!

– dansatori profesionisti pentru nunta ta, dansatori si entertainment pentru petreceri tematice companii sau persoane fizice! Click.