Scoala de Dans DAnceTime – program

Programul tau la cursuri poate fi flexibil si agreat impreuna la orele particulare cu instructor personal sau poti sa ai un program fix, prestabilit la orele de dans in grup.

Foto de prezentare conditii si dotari Scoala de Dans DAnceTime!

Cursuri de dans nunta Bucuresti - conditii foto generala Scoala de Dans DAnceTime

Descopera magia, miscarea, relaxarea si dansul social, cu Dance Time Bucuresti. Poti sa descoperi dansatorul din tine, sa pierzi kilograme si sa faci miscare fara sa mergi la sala de forta alegand o arta pentru suflet, minte si trup … arta dansului.  

Tipuri de servicii pentru adulti, miri, copii si adolescenti avem. Fa click si ti se va deschide o pagina noua unde veti gasi informatii utile despre serviciul ce te intereseaza.

– lectii particulare cu program flexibil (esti doar tu si instructorul in sala de dans) – click;

lectii de dans particulare -miscare,relaxare


cursuri de dans pentru copii (4-6 si 7-13 ani) si parintii lor, in parelel! Click sa citesti orar si sa vezi cum te inscrii;

353686D1-7015-454B-8BB6-444FEB31A372


lectii de dans pentru nunta ta-lectii private personalizate cu instructori specializati si peste 30 stiluri de dans! Click!

incepe din timp valsul miresei

lectii de dans in grupe restranse, cursuri pentru adulti amatori de dans, cursuri de grup bune si pentru nunta ta! Click!

IMG_4469

– dansatori profesionisti pentru nunta ta, dansatori si entertainment pentru petreceri tematice companii sau persoane fizice! Click. 

Cursuri de dans Dance Time, Scoala de dans si bune maniere, Bucuresti.

Lectii de dansuri populare Bucuresti – dans popular pentru adulti si miridansuri populare

 

nu lasa pe maine ce poti face azi

3 Comments for “Scoala de Dans DAnceTime – program”

Ruxandra Alexandrescu

says:

Buna ziua,

ma intereseaza cursuri de dans pentru fetita mea care are 11 ani. va rog sa imi spuneti ce optiuni de orar ar avea si care sunt costurile. Ma intereseaza adresa din Str Ion Bogdan.

multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.