Foto Locatie & Conditii DAnce Time – Scoala de Dans Bucuresti

Salile de dans si conditiile organizatorice DAnce Time sunt prezentate mai jos, daca iti plac te invitam sa ne contactezi si sa incepi sa inveti sa dansezi, fie ca single sau ai partener de dans.

Descopera magia, miscarea, relaxarea si dansul. Cu Dance Time Bucuresti.

Tinem cursuri de dans in aceste 2 sali fara praf, fara inghesuiala cu instructori dansatori profesionisti pedagagi calmi, cu rabdare fosti dansatori profesionisti. Fotografiile de mai jos sunt din sala de dans DanceTime din Stefan cel Mare/ Pta Romana / Dorobanti, mai exact pe str Ion Bogdan, nr 15.

Foto din Scoala de dans DAnceTime
Foto din Scoala de dans DAnceTime

Receptie – Scoala de Dans DAnce Time – Sala de dans din zona Stefan cel Mare/ Pta Romana / Dorobanti / Pta Victoriei (la cateva minute).

edf
spatiu pentru asteptare

Din timpul lectiilor particulare de dans: Info utile despre cursurile particulare aici: www.scoala-de-dans.ro/lectii-particulare-de-dans

23


37410019_10209973027921337_2389320337176133632_oCursuri de dans grup adulti – foto lectiile de salsa & latino ballroom
img_20180724_225452

de la cursuri de dans pentru copii – dansuri de grup pentru copii si parinti in paralel in sala nr. 2 din aceiasi locatie.

IMG_4676

img_6041

 

 

Cladirea este noua, din 2014, salile sunt dotate cu parchet, oglinzi mari de 2,5 m inaltime pe 2 metrii latime si aer conditionat/centrala termica pentru ca atmosfera mai ales vara sa fie placuta indiferent de temperatura de afara.

Daca te gandesti ca vrei sa repeti ce ai invatat in afara orelor de curs iti putem si inchiria cele 2 clase de repetitii cu receptia, vestiare etc. Totodata daca vrei sa tii un curs de-al tau la noi (actorie, mindfulness, yoga, pilates sau ai o filmare pentru o emisiune TV sau o secventa dintr-un film sau ai un un eveniment de alta natura (lansare de carte, de parfum sau orice alta idee non-conformista) ia legatura cu noi.

CALCAT PE PICIOR

SERVICII DISPONIBILE PENTRU TINE LA DANCETIME IN CELE 2 SALI.  Servicii adresate adultiilor, copiiilor, mirilor si adolescentiilor. Avem 10 ani de experienta. Aici gasesti ce ai nevoie. 

– cursuri de dans pentru copii(4-6 si 7-13 ani) si parintii lor, in parelel! Click aici si afli programul, modalitati de inscriere, tipuri de abonament si module;

– lectii particulare cu program flexibil pentru single sau cupluri – mai multe info aici -click;

 lectii de dans pentru nunta ta-lectii personalizate din peste 30 stiluri de dans! Click!

– lectii de dans in grupe de 10 persoane, cursuri de dans social pentru + 16 ani – Click!

– dansatori profesionisti pentru nunta ta, dansatori si entertainment pentru petreceri tematice companii sau persoane fizice. Click aici sa citesti mai mult.