DAnceTime are deschis la cursuri particulare de dansuri pentru copii la sala de dans sau la domiciliul tau (in anumite perioade). Cu orar flexibil, abonamente flexibile si dansuri flexibile. Poti beneficia si de promotie/reducere sau lectii de dans gratuite la abonament pentru inscrieri intre 22.03 – 31.04.2023

cursuri-de-dans-copii-am-reluat

Bun gasit. Sa ne prezentam.

Suntem DAnceTime, o scoala de dans pentru intreaga familie. DanceTime Bucuresti are sediul la granita dintre sectorul 1 cu 2 si sustine din anul 2005 cursuri de dansuri pentru copii cat si pentru parintii lor, in sali de dans special amenajate, fara praf/inghesuiala.

Aceste cursuri de dansuri pentru copii se desfasoara in modul cursuri particulare cu unul, doi copii (frati sau prietenii-colegii copilului dvs). Copiii sunt indrumati in procesul de invatare si distractie de un instructor de dans personal fost dansator profesionist, pedagog calm, cu rabdare.

Obiectivul nostru principal il reprezinta dezvoltarea fizica armonioasa  prin deprinderea mai multor tipuri de dans organizate etapizat pe nivele de dificultate – incepatori, intermediari si avansati. Dansul este atat bucuria copiilor cat si a parintiilor ce pot urma si ei, in paralel, in sala nr. 2, un curs de miscare&tonus muscular adaptat varstei lor. Te asteptam intr-o vizita cu un telefon in prealabil.

Conceptul DAnce Time face ca aceste cursuri de dansuri pentru copii 4-18 ani sa fie educative, distractive si consumatoare de energie.

dansuri pentru copii - cursuri particulare
dansuri pentru copii – cursuri particulare

Stiluri abordate. Cursuri de dansuri copii 4-18 ani + parinti, daca doresc si ei.


Ce stiluri si categorii de dansuri pentru copii se invata?

Categoriile din care se pot agrea impreuna cu noi stilurile abordate sunt: dans modern copii, street dance copii, dans sportiv copii, dans latino si dansuri specifice, adaptate pentru varsta lor 4-6 ani sau 7-18 ani.

Copiii pot imbina utilul cu placutul la aceste cursuri de dans particulare beneficiand de un orar flexibil intre 10-22, profesor personal de dans ce le acorda toata atentia.

Părinții pot urma dansuri latino (Salsa,Bachata, Kizomba, Samba) , dansuri de societate, Tango Argentinian sau dansuri pentru dezvoltarea feminitatii (pole dance,burlesque).

CONTACT: 

telefon scoala de dans dancetime sector 1 - 2

Daca doresti sa urmezi un curs de dans la DanceTime apeleaza numarul de telefon al scolii, 0726328891, oricand de luni pana vineri intre orele 10.00-20.00 si sambata 10.00-18.00.

Vom agrea impreuna o intalnire in care planificam si totodata putem finaliza inscrierea completand formular contract si achitand taxa de abonament. Dupa finalizarea intalnirii si a inscrierii va asteptam la inceperea lectiilor.

Politica scolii NOTA 1:  Nu vom face programari telefonice de lectii fara sa fie finalizata inscrierea. Nota 2: anularea si reprogramarea unei lectii se face cu minim 24 ore, in caz contrar sedinta poate fi considerata efectuata. NOTA 3: Participarea la dansuri pentru copii la DanceTime se poate face fara partener! NOTA 4: Abonamentele la lectiile particulare pot fi inghetate pe perioada verii si a concediilor.

Tipuri de abonamente – lectii particulare personalizate:

Abonamentele Lotus Fun&Joy for Kids* (miscare si dans pe mai multe stiluri/categorii) sunt abonamente-modul de 24 sedinte, 36 sedinte, 48 sau 96 sedinte. Ele includ reduceri si lectii bonus. Ele sunt potrivite pentru insusirea unor coregrafii usoare adaptate varstei lor din cele peste 30 de stiluri de dans din categoriile dans modern copii, dans sportiv copii, dansuri latino pentru copii sau street dance copii.

In plus aceste abonamente sunt potrivite si pentru imbunatatirea posturii, atentiei, cresterea motricitatii, a coordonarii si a echilibrului.

Contact – 0726 328 891 – apelabil intre orele 10.00 – 20.00 si sambata 10.00 – 18.00.

cursuri de dans grup
cursuri de dans copii grup

screenshot_20200720_120453

 

lectii particulareeticheta_verde_text2eticheta_auriu-text2

 

Iti doresti sa faci ceva si pentru tine/voi ca si cuplu?


Vino si tu la cursuri particulare de dans pentru parinti in paralel cu copilul tau.

Ele sunt cursuri particulare cu orar flexibil sau de grup in paralel in sala nr 2 cu copiii dumnevoastra, nu in aceiasi sala. Cursurile de dans pentru parinti includ dansuri latino&ballroom sau tango argentinian. Intrebati-ne mai mult telefonic sau la sala de dans.

dansuri pentru copii